Monday, July 2, 2012

Sayonara

Assalammuallaikum.

Kita ingin mengundur diri dari berblog atas kesibukkan kita seharian.Mohon kemaafan jika ada kesalahan atau ayat2 kasar sepanjng kita jd pengarang capuk lam blog Love 愛

jika diizinkn,insyallah...kita ketemu lagi di alam maya.bila tu kita tak pasti.skrg mahu bg perhatian lam segi pelajarn pd anak2 dunia n ahirat.moga kita mampu mendidik mereka jd insan yg baik.insyallah.

amat2 berterima kasih untuk semua yg sudi menjadi kawan kita sepnjng blog ini aktif.jika ada kelapangan kita akan kunjung blog2 kawan2.

senyum manis sayang n salam sayang teramat dari kami sekeluarga untuk semua (^_^).

akhir utk penutup blog ni kita sertakn gmba2 si adik yg terpilih utk "boku tou", di Gifu Arena,Japan."boku tou", bermaksud pedang kayu.Video ada.memory telah menghilngkn diri.maka tak dpt nak jejak langkh.hehehe.....


bersiap sedia tuk "boku tou"

melangkah gagah(huhu...izinkan ayat gagah tu yeee) masuk dewan

step by step for "boku tou"

snap yg terbaik le kita fkr tuk kenangan

selesai sudah "boku tou"

gmba ni tak de kene-mengena gan "boku tou".
entah gmba thn bila?
gaya cam pahlawan lak.ada gaya tak?
akhir kata,
SALAM SAYANG UNTUK SEMUA DARI KAMI DISINI

6 comments:

  1. sedey nyer baca bz sangat ekkk
    x per biler dah free nnt update la yer kaka cantek...miss u so much hugs ketat²

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam anie...rindunya kak Zai tau2 dah nak berundur...sedih sangat tapi nak buat macamana. Kalau anie ada masa sesekali bolehlah update blog.

      Luv you too.

      Delete
  2. salam kak anie cayang...alahaiiiii kanashi ippai desu ne...tup2 dah nk mengundurkan diri.....muncul laa kembali even hny 1 2 entry okey.....sedih nii lap airmata....

    ReplyDelete
  3. rindulah akak dengan penulisan anie...Moga nanti kita akan ketemu lagi yee..

    ReplyDelete
  4. Update lah kak kalau2 free.. Moga berjumpa lagi.. Tak lama lagi ita pun nak balik msia.. Seronok tgk dua beradik tu

    ReplyDelete
  5. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete