masih mentah.lom di masak
uumm....yummyyyy.....
semua dh mkn mlm?dinner mlm ni, kita buat gyouza.dh lama tk buat gyouza.ari ni semua buat apa?g jalan2...kita cuci mata kat taman2...lupa nk bawa kamera n hp lak tertggl kat umah..uwahhh...(
T_T).kalo tk,.... leh ambil gmbr bunga...cntk2 belaka..lain ari le ye....
slm ...anie,wahh..selalu tgk org jepun mkn esp.dlm rancangan tv jepun..anie uat sendiri ke?cammana nak uat ni...sedap nmpk!
ReplyDeleteajor lah wat makanan jepun ni...tgk kt tv tapi buta huruf nak baca tulisan dia tu..dgr pun wakarimasen...kikiki
ReplyDeletepssst: g jalan koen mana smlm? E-na kt umah jer...sat plan nak g botanical garden dah ujan mencurah lak...
anie,Nagoya to Ida Ddapur;
ReplyDeletemesti le buat sendiri.isshh..awak ni.mana ada yg hala.cuma kulit je kita beli.hihihi...cubalh.kita guna daging ayam...
anie,Nagoya to LOVELY KITCHEN;
ReplyDeleteboleh aje...tp kita tk terer sgt.resepi leh bg..kita pun msh buta uruf..tp buat2 reti..hahaha....
smlm g koen mana ya??namanya lupa,nama tmpt kat KOMAKI.cuaca kat sini smlm amatttttt..panas.dah lama tggl kat jepun?
akak,puasla sy pikir ape la gyouza ni..ghupernye white dumpling ye..nnt post la resipi die kak..bole gak kite buat..mekaseh..:D
ReplyDelete